Wat ooit voor ons begonnen is als een groot avontuur in een nieuw land, is uitgegroeid tot een begrip voor Platja d’Aro, de Costa Brava en ver daarbuiten! Restaurant-Lounge Friends is ons levenswerk en wij zijn enorm trots wat wij hebben opgebouwd en op al onze lieve gasten, die het succes mogelijk hebben gemaakt. Het waren 20 prachtige jaren, maar ook 20 tropenjaren en niet alleen door de heerlijke temperaturen en de zon hier.

Na al die tijd hebben wij besloten dat wij, Claudia en Edwin, en natuurlijk Eduard en Jo, het stokje moeten overdragen aan een nieuw team, die met hetzelfde enthousiasme en dezelfde passie voor de kwaliteit van eten, drinken en gezelligheid, de komende 20 jaar Friends zal voortzetten!

We zullen binnenkort dit team bij jullie voorstellen, maar wij willen allereerst graag met jullie, onze trouwe gasten, de afgelopen 20 jaar vieren en jullie bedanken voor al die onvergetelijke jaren!

Wij blijven gewoon in Platja d’Aro wonen, waar we helemaal thuis zijn, dus wij hopen ook in komende jaren velen van jullie nog te zien, alleen nu samen met jullie als gast op het terras om samen van dat mooie weer, een drankje en de onverminderd goede service van Friends te kunnen blijven genieten!

Aankomende 31 augustus willen wij, Claudia en Edwin & Eduard en Jo graag nog één keer Hello en Goodbye tegen ons geliefde gasten zeggen. Het belooft een mooie en speciale dag te worden en daarvoor is het verplicht om te reserveren deze avond. Aan alles zit een twist dus ook aan deze avond. Ben jij benieuwd? Reserveer dan snel!

Voor informatie over deze avond kunt u bellen naar: 0034972818267

Enorm bedankt, muchas gracias y hasta luego!